Fotoshoots

Welkom bij onze fotostudio in Utrecht! U kunt ons vinden in het hartje van het centrum aan de Oudegracht, dus ontzettend makkelijk te bereiken met het OV of te voet. Mocht u met de auto willen komen; parkeergarage La Vie bevindt zich om de hoek.

Op zoek naar mooie Fotoshoot? U kunt tot maximaal met 5 personen in onze studio terecht. Bij een fotoshoot maken wij foto's vanuit verschillende hoeken en diverse achtergronden om jou zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Een shoot duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. De fotoshoot is ideaal als je op zoek bent naar mooie foto's van jezelf, gezin of met je vrienden. Grote groepen vanaf 6 tot 20 personen is ook zeker mogelijk. Hiervoor doen we buitenshoots.

We beginnen onze fotoshoots altijd met een korte kennismaking waarin we alles met u doornemen: zowel hoe de shoot in zijn werking gaat, als wat uw verwachtingen zijn. Na de shoot bekijken we samen met u het resultaat. Wij streven er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen!

In onze mooie fotostudio aan de Oudegracht, beschikken wij over uiterst professionele materialen. Daarnaast hebben onze fotografen veel ervaring met verschillende soorten shoots. Tijdens de shoot krijgt u onze volledige aandacht en zetten wij hoge kwaliteit foto's neer.

Draag kleding waarin je je comfortabel voelt! Ook adviseren wij om van tevoren even te bedenken wat voor foto je in gedachten hebt, voor een mooier resultaat. Als je een eigen idee hebt voor de shoot kan je daarvoor altijd contact met ons opnemen, er zijn veel mogelijkheden.

Ik heb interesse in een fotoshoot! Meer informatie