Portret fotoshoot individueel

Op zoek naar mooie portretfoto's van jezelf of iemand anders? Bij fotoshoot030 maken wij foto's vanuit verschillende hoeken om jou zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Er is keuze uit glamour, fashion, model en zakelijke fotoshoots. Een shoot duurt ongeveer tussen de 30 en 60 minuten. De portret fotoshoot is ideaal als je op zoek bent naar mooie foto's van jezelf voor bijvoorbeeld sociale media, websites, prints en/ of online.

Draag kleding waarin je je comfortabel voelt! Ook adviseren wij om van tevoren even te bedenken wat voor foto je in gedachten hebt, voor een mooier resultaat. Als je een eigen idee hebt voor de shoot kan je daarvoor altijd contact met ons opnemen, er zijn veel mogelijkheden.

Familieportret fotoshoot binnen

Interesse in leuke foto's met je familie, kinderen, vrienden en/ of geliefde? Bij de familie fotoshoot maken wij een portret van 1 groep, de groep mag bestaan uit maximaal 5 personen, dit doen we omdat we een beperkte ruimte beschikbaar hebben. Voor een buiten shoot kunnen maximaal 12 personen. Tijdens de fotoshoot maken we foto's van het gehele gezin/ familie, maar er is natuurlijk ook ruimte voor andere samenstellingen. Z oals alleen de kinderen samen, 1 ouder en 1 kind samen of de ouders samen. Er is ook de mogelijkheid om alle gezinsleden individueel te fotograferen. Een familieportret duurt tussen de 30 en 60 minuten.

Duo Fotoshoot

Wil je een mooie foto van jezelf en met iemand anders? Of gewoon opzoek naar een origineel cadeau? Dan is de duo shoot ideaal als je samen op de foto wilt. Doe een shoot met bijvoorbeeld je partner, vriend of familielid. Het is fijn als je van tevoren al een paar ideeën hebt. Zoals poses, kleding en emoties. Een duo shoot duur is 30 of 60 minuten.

Zwangerschap

Op zoek naar mooie foto's om je zwangerschap voor altijd vast te leggen? Bij onze zwangerschap shoot zorgen wij dat je je comfortabel voelt. Kies voor foto's samen met je partner, grote broer/zus, of juist alleen met je buik. Kijk van tevoren alvast even online voor leuke ideeën, en verzamel de foto's die jou aanspreken. Zodat wij daar rekening mee kunnen houden, een zwangerschap shoot duurt tussen de 30 en 60 minuten.

Ik heb interesse in een fotoshoot! Meer informatie